Episode 8 – Verdier, behov og egne grenser

Denne ukens episode handler om verdier, egne behov og egne grenser. Marie-Therese og Mette drodler litt om dette i en halvtimes tid og forsøker å bli litt klokere sammen om dette. Hva er dine verdier? Hva er våre verdier? Hva slags levesett har vi? Hva slags menneskesyn har du? Det er et stort tema men vi toucher innom dette i den neste halvtimen.

Selvfølelse og selvtillit kommer vi også innom en sving. Damene tar også opp de ekstreme personlighetene du kan finne i NRK-serien Exit som ruller på Norges skjermer for tiden. Hvordan blir folk som de blir? Igjen er det umulig å få to streker under svaret selvfølgelig men en prat om hva gestaltterapeuten tenker, mener og tror her er jo spennende! Marie-Therese har forslag om å sette ordet WiFi over Maslows behovspyramide for å modernisere den litt for dagens ungdom!

Begge er enige om at det å være tro mot egne behov – er det viktigste. Det å si nei oftere, enn sjeldnere er viktig. Det å være tydelig med egne grenser, gjør også at du setter tydeligere grenser hos andre på din vei også. Walk the talk!

Igjen koser jentene seg i studio hos Acsentia og prater om «selve livet». 32 minutter lyttetid av din tid. Liker du hva du hører, så del videre!

Velkommen til lytt, le og lær!

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS