Anja Kjær

Som de fleste andre har Anja opplevd både medgang og motgang. Noen ganger har livet tatt uventede og uønskede vendinger. Først i ettertid ser hun at opplevelser som har vært utrolig krevende, på et eller annet vis, har ført henne videre. 

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Ta kontakt på telefon: +47 98013917
e-post: post@coachcatch.no eller se ytterligere her. 

I begynnelsen av 2020 ble Anja ferdig utdannet Rosenterapeut. Gjennom årene med utdannelsen har hennes nysgjerrighet på mennesker fått det «påfyllet» den trengte. Hun har fått en dypere forståelse av både seg selv og andre. «Jeg opplever at vi mennesker er mye mer like enn jeg tidligere har trodd, bare vi kommer dypt nok inn» sier Anja.  Hun har fått innsikt i hvor viktig det er å ha en aksept for at livet er som det er akkurat nå, og at denne aksepten er utgangspunktet for veien videre. Videre  opplever hun at for hver innsikt vi får i oss selv, blir vi gjerne rausere overfor oss selv og andre. Det kan gi muligheter til å skape endringer både i eget og andres liv.

Anja startet sitt lille firma i 2011 og jobber nå med Rosenmetoden og Livsstyrketrening – med mantraet «å skape bedre helse gjennom økt indre ro». Om du ønsker denne veien mot en bedre helse er du velkommen til å ta kontakt, enten for en uforpliktende samtale eller timebestilling. Anja ser fram til å treffe deg!

Har du lyst på en prat med Anja, sjekk ut hjemmesiden hennes ytterligere her og ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 911 24 949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS