Anette Holm-Larsen

Anette holder både foredrag, kurs og holder samtalegrupper gjennom sitt selskap ViljaMotiva – alt med fokus om å takle de tøffeste takene i livet. Hennes tre ulike foredrag er: «Møte med aggresjon», «Det vanskelige møtet» og «Livet i berg og dalbane». Tre betydningsfulle og interessante sessions som du garantert vil ta med deg noen tips hjem fra. ViljeMotivas samtale gruppe går hele året og pårørende gruppen starter i mars 2021. 

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 


Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 93295345

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!

Anette er sykepleier med videreutdanning i psykisk helse, hun er TERMA instruktør (terapeutisk møte med aggresjon), er sertifisert i Ambulansetjenesten og har erfaring fra privat barnevern. Hun har i tillegg lang og bred erfaring fra psykiatrien ved psykiatrisk akuttmottak, akutt allmennpsykiatrisk enhet og akutt ambulant team. Anette har de siste årene jobbet ved somatisk Akuttmottak, holdt ulike kurs for universitetet i SørØst Norge. 

Anette fremstår både kunnskapsrik, tydelig og engasjert. Hun bygger sine foredrag rundt erfaringer og har gode beskrivende eksempler i tillegg til filmsekvenser. Hun er svært levende og god til å formidle temaer og får tilhørerne lett med seg i dialog.

Hovedbudskapet til Anette er at alle mennesker fortjener å bli sett, hørt og forstått, og ved å reise rundt ulike steder i landet til helsepersonell, sørger hun også på å formidle dette. Anette presenterer mye sett fra pasientens side «gjennom deres øyne» til helsepersonell som hører på hennes foredrag. Dette gjør hun for å synliggjøre hvor mange som har psykiske utfordringer, som er rusavhengige, som er i behov av å få hjelp. 

Anette holder også samtalegrupper og gjør dette med Coachcatch sin fagansvarlige Marie-Therese. Sammen kan de gå mer i dybden, gjøre refleksjons-runder og øve på mentale og fysiske teknikker. 

Anettes pårørendegruppe starter opp i mars og sammen med Anette er det terapeuten Thomas Palm som deltar i den gruppa. Er du pårørende og din nære har det vanskelig psykisk og/eller er rusavhengig, da vil Anette og Thomas veilede for hvordan du best mulig kan ivareta deg selv. Å være pårørende er vondt og vanskelig, som Anette og Thomas forteller om i foredraget «Livet i berg og dalbane». De to har også mange gode verktøy på hvordan du best mulig kan håndtere denne «berg og dalbanen» av et liv som pårørende, samtidig som du kan være der for den du er glad i.

Som du sikkert nå forstår er Anettes trygge losing gjennom dine vanskeligste tider av livet mulig nyttig å ta med seg. Henger negativt tankespinn seg opp i hodet ditt for ofte, ja da er Anette personen du bør ta en prat med. 

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS