Arne Kallekleiv

Arne er utdannet klinisk barnevernspedagog med videreutdanning i familieterapi, gruppeterapi og sexologi. Arne er sertifisert Prep-kursleder fra Modum Bad og har vært kursleder for «Hva Med Oss»-kurs, som er samlivskurs spesielt tilrettelagt for foreldre til barn med spesielle behov. Arne har erfaring fra familievern, barnevern og arbeid med psykiske- og rusrelaterte livsutfordringer.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Ta kontakt på telefon: 95072404
e-post: post@coachcatch.no eller se ytterligere her. 

Arne tilbyr samtaler alene, men samarbeider også med sin kollega Lise og de jobber gjerne sammen i samtalerommet med klienter. Sammen med familien, paret eller den enkelte jobber vi for å finne gode løsninger.
Lise og Arne har sammen utviklet Megisamspill-modellen, som er særlig innrettet på arbeid med i familier med alvorlige livsutfordringer eller voksne som har vokst opp i slike familiesystem.

Har du ønske om et varig forhold til din kjære men opplever at dere har «kjørt dere litt fast i et dårlig spor», anbefaler vi på det varmeste å ta kontakt med Arne.
Ta kontakt direkte med han på epost arne@megisamspill.no, sms eller telefon 950 72 404 eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS