Bente Kristensen

Bente har gjennomført sin NLP- og coachutdanning hos Metaresource AS, og er sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, John La Valle (president i The Society of NLP) og Trine Åldstedt (Licensed NLP Master Trainer).

Bente er medlem i Den Norske Coach Forening (DNCF).

I tillegg er hun også utdannet helsecoach hos Livssenteret, kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske Skole og instruktør i mindfullness hos Andries J. Kroese. Som om ikke øvrige er nok har hun åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon. Hun er også utdannet MediYoga-instruktør samt MediYoga stress og utbrenthet coach.

Bente er opptatt av å se muligheter fremfor hindringer, så da langvarig senebetennelse i begge armene satte en stopper for videre jobbing foran PCen satte hun seg igjen på skolebenken og omskolerte seg til alt nevnt over. Dette er hun glad for i dag, og hun kjenner seg priviligert som får dele sin kunnskap med andre. Bente jobber med mennesker med ulike utfordringer, men noe som går igjen hos svært mange er stress og stressrelaterte plager.
 
Bente er opptatt av at vi skal finne balansen i livet, og hun mener at for at vi skal ha det bra trenger vi fokus både på mental trening, bevegelse, søvn/hvile, kosthold og sosiale relasjoner. Bente holder kurs både for privatpersoner og bedrifter. Hun setter regelmessig opp mindfulness-kurs samt kurset «Sov godt med MediYoga».

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 92861018 eller se ytterligere her.

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!I september 2020 ble Bente sertifisert som Norges første “Search Inside Yourself”-instruktør.

Kurset “Search Inside Yourself” er utviklet hos Google og holdes i firmaer verden over. Kurset har fokus på mindfulness, nevrovitenskap, lederskap, emosjonell intelligens, kommunikasjon, motstandsdyktighet og motivasjon (mindfulness er den røde tråden som gjennomsyrer kurset).

Bente er veldig glad i å reise og hun tilbyr flere reiser gjennom året for de som er interessert i å kombinere reising og opplevelser med mental trening, mindfulness og Mediyoga. Vi bare venter på at Covid-19 skal bli historie og vi er stolte av at Bente også er Coachcatch partner!

Bente samarbeider med Jomfrureiser om turer til Cuba, Sri Lanka og rundt omkring i vakre Norge, samt med eventyreren Randi Skaug om en årlig drømmhelg til vakre Steigen.

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS