Eline Lie Hæreid

Eline er for tiden ute i mamma permisjon men er åpen for bookinger igjen snart. Ta kontakt med oss i Coachcatch!

Eline er utdannet Psykolog ved Universitetet i Oslo og har siden fordypet seg i  Somatic Experiencing som er en utdanning i traume og stress med en kroppsorientert tilnærming.  Hun er spesielt opptatt av hvordan nervesystemet vårt fungerer med alle dets erfaringer helt fra spedbarnsalderen som legger premisser for våre psykologiske (og fysiologiske) tendenser. 

De psykologiske og kroppslige mønstrene blir automatisert, og ved å jobbe med kognisjon, sanser, kropp og minner kan vi komme inn i et nytt spor og ta regien på en sunn måte i livet slik at vi kan få brukt potensiale vårt og komme ut av en eventuell fastlåshet i livet. Topp-treningen innebærer fokus på å løsrive seg fra gamle mønstre og ta grep om veien videre i livet, uten gamle minner som sitter i kroppen.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 90951228

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!

Eline er også opptatt av de eksistensielle og åndelige sidene i mennesket; det som oppleves livnærende og viktig for den enkelte og dette er noe hun jobber videre med sammen med deg.

Psyken vår er preget og formet av vår historie på godt og vondt. Å rydde og sortere i det som har formet oss kan bidra til å komme i dypere kontakt med den ekte delen av oss. ​Dette vil gjerne Eline hjelpe deg med.

Eline har bred erfaring og jobber både med, barn, unge og voksne. Hun har også ekstra kompetanse og erfaring med ME (kronisk utmattelsessyndrom). Er Eline en Coachcatcher du tenker kan være en dame å prate om dine utfordringer, anbefaler vi å ta kontakt så fort som mulig.

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS