Ingeborg Rudland Næss

Ingeborg har sin profesjonsutdanning og mastergrad i musikkterapi fra Norges musikkhøgskole. Hun har interessert seg spesielt for voksne med traumeerfaringer og har blant annet startet opp kor og musikkgrupper ved et senter for incest og seksuelle overgrep. Hun har erfaring fra arbeid med enslige mindreårige flyktninger og har hatt musikkgrupper på sykehjem.

Ingeborg tar i mot barn, ungdom og voksne som ønsker musikkterapi, Hun tilbyr blant annet hjemmebesøk og samtaler, i tillegg til muligheter via video-møter. 

Musikkterapi handler om sammenhengen mellom musikk og helse, og Ingeborg har gjennom sitt arbeid erfart hvor avgjørende rolle musikk kan spille i menneskers liv. Ingeborg har fokus på hele mennesket og er blant annet opptatt av relasjon og det gode møtet både i og utenfor musikken.

Musikkterapi er en kreativ terapiform hvor man bl.a. bruker samspill og musisering, improvisasjon og musikklytting til å jobbe med de utfordringer klienten har. Man kan gjennom musikalsk samhandling utforske og styrke identitet, jobbe med personlig uttrykk, oppdage og uttrykke følelser, frigjøre kreativitet, energi og humor, lage personlige spillelister, bearbeide minner med mer. Mestringsopplevelser, selvfølelse og følelsesregulering er temaer som gjerne går igjen i terapien.

Forskning har vist at musikkterapi er særlig egnet ved depresjon og psykoselidelser, og musikkterapi anbefales av Helsedirektoratet i psykosebehandling. Ingeborg er en allsidig musiker som bl.a. spiller cello og bassgitar på fritiden.

Det kreves ingen forkunnskaper i musikk for å delta i musikkterapi. Ingeborg kan tilby både individuell musikkterapi og terapi tilrettelagt for grupper. 

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 93264560

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS