Ingunn Norheim

Ingunn er forfatter og skribent om faget sitt men også praktiserende Gestaltcoach og Gestaltterapeut MNGF. Ingunn har hatt egen praksis for samtalebehandling og veiledning helt siden 2011, og har hatt blant annet kontorplass og samarbeid med fastleger på et legesenter i 2,5 år – som en del av sin praksis.

Hun har jobber i Tønsberg-regionen og Oslo men som alle Coachcatcherne gjør, tar hun også samtaler via telefon og videokonferanser. 

Hennes visjon er å hjelpe de som har vært utsatt for psykopati, narsissisme og psykisk vold til forståelse og reparasjon.

Ingunns visjon er også å spre kunnskap om psykisk vold og skadevirkningene av det. 

Hun har den unike kombinasjonen at hun er fagperson gjennom coach- og terapeut-utdanninger, og at hun selv har vært utsatt for psykisk vold og mobbing i et mangeårig dysfunksjonelt forhold. Denne kombinasjonen gir Ingunn enormt gode forutsetninger for å kunne gi støtte og hjelp til andre med lignende erfaringer, for Ingunn forstår altfor godt hva dette handler om.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon:90951228 eller se ytterligere her. 

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!Har du endt opp å kaste bort tiden din med en person som ikke gjør deg trygg, glad og lykkelig – og som i tillegg har trekk som nevnt over, bør du ta kontakt med Ingunn øyeblikkelig. Livet er for kort til å ikke gjøre det beste av det, alene eller med andre. Hun forstår deg etter kun kort tid og vil hjelpe deg å legge dine dårlige ervervede erfaring bak deg. Sammen lager dere historien videre slik at dere kan sammen ønske 2021 veldig velkommen!

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS