Lise Aarøe

Lise er sexolog og familieterapeut i Megisamspill as som har kontor i Horten og Lillestrøm. Hun er blant annet utdannet sexolog fra Universitetet i Agder og har i en årrekke jobbet klinisk med enkeltpersoner, par og familier. Sammen med Lise i Megisamspill jobber Arne, også sexolog og familieterapeut. De jobber ofte sammen i møte med par, for å ivareta dem på aller beste måte. Se mer om Arne et annet sted på denne siden.

Vi kommer vel alle inn i noen vaner og uhensiktsmessige spor av og til, og det kan synes mørkt og håpløst. Da er det fint å tenke på at de ubehagelige følelsene innehar viktig informasjon om hva vi har behov for – behov vi kanskje ikke er helt bevisst, behov som vi kanskje kan få dekket hvis vi våger å sette ord på dem. Det kan du få hjelp til sammen med Lise.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon:93007807  eller se ytterligere her.

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!Lise forteller litt om hva sexologen kan hjelpe til med.

«Seksualiteten har vi med oss hele livet, og den har betydning for vår psykiske og fysiske helse, for livskvaliteten. Fysiske utfordringer, kjønnstilhørighet og seksuell tilhørighet er noen områder vi jobber med. Utfordrende tenningsmønster, sexavhengighet og andre tabubelagte temaer fører lett til opplevelse av skam og ensomhet. Da er det godt å snakke med noen som har spesialkunnskap på området. 

Vi definerer sex vidt, som «det intime du gjør sammen med andre». 

Det vil si at vi skiller på forvaltning av egen seksualitet og seksualitet som deles med andre. Som eksempel tenker vi at barn ikke har sex, men utforsker seksualiteten sin når de finner glede i å berøre egne kjønnsorgan eller viser hverandre tissen sin i barnehagen. 

Sex er et naturlig tema i møte med par enten de opplever at utfordringene de strever med primært handler om noe annet, eller de søker hjelp til en konkret problemstilling i forhold til sex og seksualitet. Hos oss kan du snakke om alt du har på hjertet!»

Megisamspill jobber også med voksne som strever som følge av oppvekst i dysfunksjonelle familiesamspill.

De har utviklet en modell for å forstå sammenhengen mellom det man har opplevd og de utfordringene man opplever i voksenlivet. Med bakgrunn i denne modellen jobber de med enkeltpersoner og par en-til-en og i kurs og holder foredrag om temaet. Se mer på www.megisamspill.no

I tillegg er Megisamspill bl.a. engasjert av Bufetat som kursledere for Hva Med Oss – samlivskurs for foreldre til barn med funksjonsutfordringer, gjesteforeleser ved VID vitenskapelige Høgskole i Oslo, jobber med Møteplass for fagfolk og pårørende i helseforetak og kommuner, skriver artikler og holder foredrag.

Har du lyst på en prat med Lise, ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 911 24 949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS