Silje Williumsen Haugå

Silje driver klinikken Hypnoterapeuten.no og behandler både psykiske og fysiske blokkeringer som står i veien for helse og trivsel; De ubevisste årsakene til at vi ikke kommer oss dit vi vil, selv om vi ofte har prøvd så hardt vi kan.

Bagasjen vi har med oss, kan gi utfordringer i møte med andre mennesker eller hindre oss i å leve livet slik vi ønsker. Opplevelser kan også ha satt seg i kroppen og gi fysiske smerter eller søvnvansker.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 97609963  eller se ytterligere på hjemmesiden til Silje:
https://www.hypnoterapeuten.no/om-meg

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!

Disse underliggende årsakene behandler Silje med blant annet hypnoterapi og EFT (Emotional Freedom Technique, også kalt psykologisk akupressur).

Helt fra Silje var ungdom har hun vært fasinert av å lære metoder som kan hente fram ulike ressurser i det bevisste og ubevisste sinnet, som kan regulere, gi ro og indre styrke. F eks har hun erfaring med ulike former for meditasjon, medisinsk qi gong (pust), NLP coaching og Mindful Self- Compassion for å nevne noe.

I bunnen er hun autorisert helsepersonell med utdannelse som ergoterapeut. Kombinasjonen gir mental og emosjonell styrke-trening på sitt aller beste!

Gjennom nærmere 20 år som terapeut og veileder, har Silje opparbeidet seg en allsidig erfaring som hun tar  med seg i møtet med deg som trenger det. Hennes allsidighet er hennes styrke til å være fleksibel og hun vil skreddersy timene tilpasset hver og en.

Det er svært viktig for Silje at du blir møtt der du er. Hun tar i mot deg enten du har enkle eller mer komplekse problemstillinger. Ta kontakt og se om Silje kan hjelpe deg med hva du lurer på!

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS