Siw Urå

Siw har privatpraksis i Tønsberg og tilbyr samtaleterapi for enkeltpersoner, par, familier og grupper. Hos Siw trengs heller ingen henvisning og hun møter deg eller dere gjerne på sitt kontor.  Siw kan også gjøre samtaler ute på rusletur ved sjøen i Tønsberg. Hun tilbyr i tillegg digitale samtaler. Hennes arbeid er tuftet på faglig tyngde, etikk og det å møte den andre på en likeverdig måte.

Siw startet sin terapeutiske utdannelse som gestaltterapeut fra Norsk gestaltinstitutt og høyskole som er en offentlig NOKUT-godkjent høyskole. Hennes hjerte har alltid ligget hos barn og unge og familien. Det ble derfor naturlig for Siw å utdanne seg videre og ta en mastergrad i familieterapi fra VID vitenskapelige høyskole. I tillegg har Siw 25 års erfaring i arbeid som profesjonell dansekunstner og pedagog utdannet fra Den Norske Balletthøyskole. Hennes kreative kompetanse er en ekstra ressurs som gjør Siw til en leken og sensitiv samtalepartner som lett toner seg inn i møte med ulike mennesker i alle aldre. Hos Siw er det frihet til å gjøre terapi på mange måter; noen ganger betyr det at man kan bevege seg, tegne, forme noe i hendene, kaste ball eller kanskje man trenger en hund å klappe. For Siw er det viktigste å finne et språk der man kan nærme seg hverandre og utforske det vonde og det gode sammen. Hun er opptatt av å skape en trygg nok samtalesituasjon, slik at nye erfaringer kan anerkjennes og handlingsrom kan åpne seg opp for klienten.  

Parsamtaler og familiesamtaler – hvordan være sammen og forbli et selv?

Siw er opptatt av å støtte familien slik at den fungerer som en tryggest mulig plattform for barna. Dette innebærer at hun ofte arbeider med det voksne paret i familien. I parsamtaler jobbes det med å forstå meninger i ord og handlinger for å se både seg selv og den andre i et klarere lys. Siw er opptatt av at det finnes mange måter å leve som et par, og at det kan finnes en frihet i å vite at man har et valg.

I familiesamtaler møtes ulike mennesker som er viktige for familien. I disse samtalene legger Siw vekt på at barnas stemme skal lyttes godt til. Første mål i familiesamtaler er å anerkjenne den andres opplevelse og ta ansvar for hvordan vi påvirker og blir påvirket.

For Siw handler terapi om samtaler som nærmer seg den enkeltes verdier i livet. Hun er klar over at det å lodde i disse både kan være skummelt, hardt og trist, men også spennende, godt, berikende og nødvendig for å leve det livet som du ønsker å leve. Siw er en erfaren terapeut som ønsker å støtte deg i prosessen med å være et menneske.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Ta kontakt direkte på hennes nummer under eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 92034225 eller se ytterligere her.

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS