Thomas Palm

Coachcatcher Thomas Palm er en tidligere rusmisbruker og innsatt. Nå, er Thomas en ettertraktet rusterapeut med lang erfaring i flere steder i landet og er en av Coachcatch-gjengen. Det er vi veldig takknemlige for! 
Thomas har en lang erfaring med livets håndtering rundt rus og avhengighet. Hans ønsker «om bare å få ett menneske til å få det bedre og rusfri» er nå mottoet til den tidligere rusmisbrukeren. 
Thomas forteller om sin barndom med «versting-stempelet» og stammingen til Thomas var endel av problemet i ungdomstiden i og med han ikke klarte å prate så lett for seg. Det var lettere å slå og brukte heller vold som svar på tiltale fra ufine mobbere rundt han. Deretter ble det amfetamin som «hjalp han bort» fra stammingen…men dessverre inn i den kriminelle «karrieren». Selve følelsen av «kick» – med brekk og innbrudd eskalerte kraftig helt til Thomas ble far.

Thomas har lang erfaring fra Alfa kurs og behandlingssenter og som helsefagarbeider, enhet rus og psykisk helse i Vestfold. Anette og Marie-Therese, to av våre andre Coachcatchere har teamet opp med Thomas og holder populære pårørende kurs for de som måtte trenge det. Det er stor pågang på booking på disse kursene og er du pårørende og din nære har det vanskelig psykisk og/eller er rusavhengig, da vil Thomas og co veilede for hvordan du best mulig kan ivareta deg selv.

Å være pårørende er vondt og vanskelig, som Anette og Thomas forteller om i foredraget «Livet i berg og dalbane». De to har også mange gode verktøy på hvordan du best mulig kan håndtere denne «berg og dalbanen» av et liv som pårørende, samtidig som du kan være der for den du er glad i.

Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon:464 12 612

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS