Tina Røed

Tina er gestaltterapeut student ved Norsk gestaltinstitutt og er ganske så snart ferdig terapeut. Men paralellt er Tina også blitt Coachcatch partner. Etter mange år som hud og kroppsterapeut og har hun forstått at hun er aller best i selve samtalen med  mennesker og får alltid de trygge gode samtalene i gang.

Tina er opptatt av «det hele mennesket» og er utrolig fasinert av hjernens vilje ift angstrelaterte utfordringer og vegringer. Tina har selv erfart hvordan å meste angstproblematikk og vegrings problemer men hun har mestret livet galant og tar tak i eget liv på en flott måte som terapeut. Egen erfaring gjør Tina sterkere i møtet med deg. Her har du en dame som vet hva det vil si å kjenne ting på kroppen og i toppen.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon:45619087

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!Sliter du med angst, vegrer deg for små eller store ting, har du samlivsproblematikk du ønsker å få løst, eller står du kanskje foran et veiskille i livet? Ja da bør du ta kontakt med Tina. Vi garanterer en dyktig samtalepartner! 

Ta kontakt direkte på hennes nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS