Tom Albertsen

Tom Albertsen jobber som gestaltterapeut og mental trener for både person – og bedriftsmarkedet på Sør-Østlandet.

Med sin optimistiske personlighet har han tro på at nettopp økt bevisstgjøring, vilje og tro på egen utvikling kan skape betydningsfulle endringer i personers liv. I ditt liv. Toms gravende spørsmål og intense måte å coache på får deg nok til å ønske å strekke deg litt lenger i retning målet. Så har du et mål for året 2021, anbefaler vi deg å ta kontakt så fort du kan!

Med bakgrunn som lederutvikler i forsvaret har han erfaring fra blant annet utviklingsarbeid i Zambia og Afghanistan – som både mentor, veileder og coach. For å forankre sitt arbeid med prestasjonsutvikling med topp idrettsutøvere, tok han en mastergrad i coaching fra Norges idrettshøgskole. Mens han skrev oppgaven «Kunsten å coache», som ble et dypdykk i trenerens evne til å håndtere prestasjonspress på øverste nivå, siktet Tom seg ut sin retning i gestaltterapi verden.

Hver enkelt coach har egne priser og betaling gjøres til den enkelte coach etter endt time. 

Book time via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eventuelt direkte til terapeuten på telefon: 48189237  eller se ytterligere her.

NB: det er da viktig at du opplyser at du booker terapitime gjennom Coachcatch-«kanaler». Enten via tips av andre, eller sosiale medier (instagram/FB eller etter å ha hørt på podcasten vår; Coachcatch-podden). 

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg. Men du må hjelpe deg selv først ved å ta kontakt nå. 

Vi håper å høre fra deg!I dag jobber Tom med alle typer mennesker, organisasjoner, bedrifter og idrettsutøvere. I disse møtene er det samtalen som står i sentrum. Du er i fokus og det handler om hvem du blir i møte med situasjonen.

Tom Albertsen sin spesialkompetanse er å nettopp se hvordan du gjennom dine komplementære egenskaper kan forsterke dine kvaliteter. Tom ser med andre ord muligheter som mulig ikke andre har sett hos deg. Tom sin erfaringsbakgrunn gir han en unik, interessant og spennende plattform som alle kan dra nytte av. Topp-treningen her er målrettet og her blir Tom med å setter del-mål for deg!

Ta kontakt direkte på hans nummer over eller Coachcatch sitt hovednummer 91124949. Send gjerne bare en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS