Coachcatch – et treningstilbud for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Coachcatch er et samarbeid med dyktige etablerte samtaleterapeuter som samlet har en god variasjon av ulike retninger innen psykoterapi-faget.  Hvilke retninger kan du lese om under hver enkelt Coach under fanen Coachcatchere.

«Alle disse dagene som kom og gikk. Ikke visste jeg at det var livet». Stig Johansson. 

Setningen er en både velkjent og velbrukt. Ordene og uvissheten i setningen gjenspeiler et liv levd. Og det er nettopp det vi skal gjøre: LEVE. Og, vi skal leve godt.

Det er lett å få stressnakke, høye skuldre, vond mage, vond rygg og uendelig vondt i hodet – et mylder av ulike plager som dukker opp i stressede situasjoner i livet.

Det er lurt å ta grep om eget liv og forsøke å trene toppen. Ikke bare kroppen. Ellers kan følgefeilene bli mange dersom du ikke gjør noe med det. Det er rett og slett kroppen som skriker om hjelp! Da gjelder det å ta grep om eget liv og forsøke å trene toppen. Ikke bare kroppen. Ellers kan følgefeilene bli mange dersom du ikke gjør noe med det.

Alle våre etablerte Coacher har satt av noe tid i sine avtalebøker, fordi vi skal kunne hjelpe nettopp deg ved en henvendelse til oss ganske raskt. Vi anbefaler deg å ta kontakt etter å ha sjekket ut hver og en Coach. Er du usikker på hvem du kunne tenke deg en prat med hører du med oss om vi kan anbefale en god match i forhold til både mulig tidspunkt og person. Hovednummeret er bemannet og vi har responstid på tre timer innen normale arbeidstider i uken (fra klokken 09.00 til 16.00). 

Enhver samtalepartner skal være en god person for deg. Dette innebærer også at kjemien må fungere mellom dere.

De fleste Coachene holder allerede kurs og er også i gang med å levere og produsere nettkurs. 

Etter hvert utvides kurs-kalenderen. Du vil derfor kunne finne et godt utvalg av dette i vår felles kursoversikt her under fanen kurs. Kursene kan passe for deg som enkeltperson eller både private, og -bedriftsgrupper.

Er du litt usikker på om du burde hatt en prat med et utvalg av våre Coacher, skreddersyr vi opplegget for deg dersom du ønsker det. Alle Coachcatcherne samarbeider og gjør hva de kan for å kunne hjelpe. 

Vi er her for deg fordi vi vil deg vel!

Velkommen til å ta grep om eget liv! Bli med å bli topp-trent! 

Mette Rosenvinge Kolderup

Mette er en av gründerne bak Coachcatch og er alle Coachenes sekretær og booking-ansvarlig. I tillegg til å fikse, koordinere, være knutepunkt og promotere Coachcatch tilbyr hun også noen foredrag rettet til  bedriftsmarkedet. Mette har lang erfaring innen å lede og engasjere både selskaper og ansatte. Hun er ikke en Coach selv, men har alltid vært brennende opptatt av positiv tenkning og er fascinert av hvordan kroppen så soleklart henger sammen med «toppen». Mette har drevet andres og egne konsulent-selskaper siden 2009 i både Oslo, Tønsberg og Horten.

Nå engasjerer hun også gjengen i Coachcatch til å kunne hjelpe flest mulig til å kunne forstå at en samtalepartner i perioder av livet, er helt normalt, nødvendig og viktig.

Normalt, fordi det er helt innafor å lure på om du takler livets opp og nedturer – og hva det måtte gjøre med deg som menneske.

Nødvendig, fordi du kan takle livet på enklere måte med en samtalepartner/coach underveis på livets vei.

Viktig, fordi du lever NÅ.

Synes du også dette virker lurt, så hjelp deg selv med å booke en time med en av terapeutene i Coachcatch via e-post til: post@coachcatch.no eller på telefonen her: 91124949 

Eller send gjerne en melding og vi tar kontakt innen tre timer samme dag (normal arbeidstid i ukedager er 09.00 – 16.00).

Alle samtaler blir selvfølgelig behandlet konfidensielt da alle i Coachcatch har signert taushetserklæring og forholder oss i henhold til personvernloven (GDPR) på alle henvendelser.

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS