Episode 6 – Med med gjest Bianca Simonsen.

I denne episoden ble vi inspirert av å ta opp noe fra vår gjest Bianca Simonsen sin instagram profil; Det handler det om å våge å be om hjelp. Det å tørre å spørre og det å erkjenne at du gjør det for deg selv – det er vel den største tjenesten du kanskje kan gjøre for nettopp deg selv. Dersom det er slik at du føler at du er i en livskrise, kan det godt være at episoden kan få deg til å tenke at jeg må ta en prat med en Coach snart. Du er den som til syvende og sist bestemmer over eget liv. Og livet treffer. Igjen og igjen. Det kan vi love deg. 

Bianca Simonsen, med sitt selskap Gjør en forskjell har gjennom de ti siste årene holdt et stort antall foredrag og kurs over det ganske land. Bianca med sin partner Espen, er store i sosiale medier med sine kloke innlegg om livet og paret har selv egen podkast: Snakk om! Anbefales!

Bianca besøkte oss i vårt podcast studio og sammen fikk vi en super stund med en god prat om det å være åpen, det å by på seg selv og sine opplevelser -og det å rett og slett forsøke å takle livet når det virkelig treffer. 

Sjekk ut og sett av 40 minutter til episoden. Og du, selv om samtalene kan være alvorlige, ligger jo latteren ikke langt unna i denne episoden heller.

Velkommen til lytt, le og lær!

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS