Episode 3 – Med Ole Petter Hjelle.

I Marie-Therese & Mettes (M & Ms) tredje podcast episode har jentene en gjest i studio. Coachcatch sin aller første gjest foran mikrofonene. Og det er ingen ringere enn hjerneforskeren og den populære treningslegen fra Åsgårdstrand: Ole Petter Hjelle!

Her får damene en real utfordring i å sjonglere tre i studio, å forsøke å komme med kloke spørsmål og i det hele tatt få energiske Ole Petter til å puste litt…Han brenner for sitt fag og er en mann med uendelig kunnskap om hvordan hjernen fungerer. Mannen prater på inn og utpust – og selv Mette blir stille! Samtalen fyker av gårde med spennende prat om livet og hvordan vi kan styre oss selv til å optimalisere det. Vi får gode tips og triks underveis. Han forteller også om hvor lang tid det tar å endre uvaner til gode vaner. Spennende å høre om!

Ole Petter har gitt ut to bøker og har sin tredje bok publisert ganske snart. Han har også sin egen podcast som du kan lytte til ved å søke på «Hjernesterk» på podcast plattformen din. Anbefales!

Igjen gjør M & M det hele med glimt i øyet og et smil om munnen. I denne episoden kjente Mette litt på følelsen av autoritetsskrekk ovenfor Ole Petter og dette er noe M & M skal ta opp i en senere podcast.

Men igjen, selv om samtalene kan være alvorlige, ligger latteren ikke langt unna i episoden.

Velkommen til lytt, le og lær!

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS