Episode 4 – Med gjest og Coachcatcher Eline Lie Hæreid.

Eline er utdannet Psykolog ved Universitetet i Oslo. Hun er spesielt opptatt av hvordan nervesystemet vårt fungerer med alle dets erfaringer helt fra spedbarnsalderen som legger premisser for våre psykologiske (og fysiologiske) tendenser…og hun er en av Coachcatcherene. 

De neste 38 minuttene handler om hvordan man blir når man ikke helt har kontroll. Hvordan nervesystemet reagerer i stressede situasjoner. Marie-Therese og Eline deler, leder og utvikler Mettes kompetanse ift å «ankre opp» litt.

Eline forteller om det aller første møtet med Mette – hvor hun ble helt satt ut! Ideen til episoden startet opp når Eline skulle spille inn videosnutten til hjemmesiden vår https://www.coachcatch.no/coachcatchere/eline-lie-haereid/når selve Psykologen, den kontrollerte Eline, som var så godt forberedt – ble satt ut på grunn av en annen person; Mette. Hvorfor? Og hva skjedde? Hvorfor blir vi så stressa noen ganger – for eksempel i venterommet før en avtale med en Coach? Og husk, et «venterom» kan i dag være tiden før du åpner PCèn, Macèn eller taster telefonen til avtalen. Eline forteller om hvordan hun gjerne tar i mot folk til første time og Marie-Therese forteller om hvordan hun får personen til å føle seg velkommen. Coachene gir tips og triks til hvordan man kan komme i gang med sin coaching-prosess.

Eline og Marie-Therese gir tips om hvordan man kan «lande» litt følelser, til bruk før et møte, enten via video, telefon eller i persona. 18 minutter inn i  podcasten tar Marie-Therese oss med på en øvelse. Mette ble med på øvelsen og forteller om hvordan det føltes etterpå. Bli med du også!

Velkommen til lytt, le og lær!

Coachcatch – et treningstilbud
for hodet. Vi kaller det topp-trening!

Følg oss

© Coachcatch
Levert av Ascentia AS